Home / Diensten / Schilderwerk

Schilderwerk

In ons uitgebreide netwerk zitten ook meerdere vakschilders. Hierdoor kun je zelfs je schilderwerk uitbesteden bij Van de Burgwal Wonen en Slapen. We ontzorgen je van A tot Z. Heb je een nieuwe woning? Of is je woning aan (groot) onderhoud en/of een nieuw interieur toe? Schroom niet om ons om advies te vragen. We kunnen een ervaren schilder voor je regelen, die alles tot in de puntjes verzorgt.

Officiële Auping Store

Van de Burgwal Wonen en Slapen biedt alles op het gebied van Slaapcomfort. We zijn officiële Auping Store, maar je vindt bij ons ook andere topmerken als Eastborn, Van Lanschoot en Vroomshoop. Ons assortiment varieert van boxsprings tot kussen en van bedbodems tot bedtextiel.

Vloerplanken

Onze werkwijze

Je kunt bij Van de Burgwal Wonen en Slapen terecht voor Slaapcomfort, Raamdecoraties en Vloeren. Maar ook voor aanvullende diensten zoals stuc- of schilderwerk kun je ons inschakelen. Hoewel we verschillende diensten uitbesteden kun je dezelfde professionele werkwijze verwachten. Duidelijke offertes vooraf, eerlijk advies en service die je bij Van de Burgwal gewend bent.

Burgwal lookbook

Over ons

Al bijna 40 jaar is Van de Burgwal Wonen en Slapen een begrip in Leusden en omstreken. Het familiebedrijf van Dick van de Burgwal, dochter Ashley en hun ervaren team van allround stoffeerders heeft inmiddels een ruime staat van dienst opgebouwd. We vertellen je graag over de vrijwel onbegrensde mogelijkheden. Maak gerust een afspraak of loop eens binnen in onze winkel van de Zwarteweg 8 in Leusden.

Waarom van de Burgwal?

Check

Topmerken

Je vindt bij ons vrijwel alle topmerken op het gebied van Slaapcomfort, Vloeren en Raamdecoratie.

Check

Kwaliteit

Kwaliteit vind je bij ons niet alleen bij onze producten, maar ook bij onze ervaren medewerkers.

Check

Service

Service op het allerhoogste niveau. Dat begint al wanneer je onze winkel binnenloopt.

Onze merken