Home / Vloeren / Egaliseren

Egaliseren

Van de Burgwal Wonen en Slapen is van alle markten thuis. Naast onze professionele medewerkers, beschikken we ook over een groot netwerk specialisten. Moet er een vloer geëgaliseerd worden?  Geen probleem. Ook het egaliseren van verschillende soorten ondervloeren is geen probleem. Maak gerust een vrijblijvende afspraak of kom een keer naar de winkel. Onze adviseurs helpen je graag!

Officiële Auping Store

Van de Burgwal Wonen en Slapen biedt alles op het gebied van Slaapcomfort. We zijn officiële Auping Store, maar je vindt bij ons ook andere topmerken als Eastborn, Van Lanschoot en Vroomshoop. Ons assortiment varieert van boxsprings tot kussen en van bedbodems tot bedtextiel.

Vloerplanken

Onze werkwijze

In onze winkel aan de Zwarteweg vind je vele voorbeelden van vloeren, variërend van tapijt tot PVC. Laat je rondleiden door Ashley en kies een vloer die bij jouw situatie past. Als je een keuze hebt gemaakt, maken we een afspraak om alles bij je thuis of op kantoor in te meten. Vervolgens krijg je een scherpe en overzichtelijke offerte. Bij akkoord gaan we direct voor je aan de slag en voor je het weet beschikt je over een prachtige nieuwe vloer.

Burgwal lookbook

Vloerverwarming en meer

Je vindt bij ons een zeer uitgebreide selectie vloeren, variërend van tapijt tot laminaat en van hout tot PVC. Maar ook voor vloerverwarming zit je bij ons goed. Ieder huis of kantoor is anders. Net als persoonlijke wensen en voorkeuren. We adviseren je graag bij het maken van de juiste keuze en hebben een ruim assortiment vloeren om die keuze in te vullen. Laat je inspireren door Van de Burgwal Wonen en Slapen. Je bent van harte welkom!

Burgwal stock 5

Over ons

Al bijna 40 jaar is Van de Burgwal Wonen en Slapen een begrip in Leusden en omstreken. Het familiebedrijf van Dick van de Burgwal, dochter Ashley en hun ervaren team van allround stoffeerders heeft inmiddels een ruime staat van dienst opgebouwd. We vertellen je graag over de vrijwel onbegrensde mogelijkheden. Maak gerust een afspraak of loop eens binnen in onze winkel van de Zwarteweg 8 in Leusden.

Waarom van de Burgwal?

Check

Topmerken

Je vindt bij ons vrijwel alle topmerken op het gebied van Slaapcomfort, Vloeren en Raamdecoratie.

Check

Kwaliteit

Kwaliteit vind je bij ons niet alleen bij onze producten, maar ook bij onze ervaren medewerkers.

Check

Service

Service op het allerhoogste niveau. Dat begint al wanneer je onze winkel binnenloopt.

Onze merken