Home / Over Ons

Over ons

Familiebedrijf

De geschiedenis van Van de Burgwal Wonen en Slapen gaat terug tot de vorige eeuw. Na vele jaren in dienst werd Dick van de Burgwal in 1999 eigenaar van het familiebedrijf aan de Zwarteweg in Leusden. Vandaag de dag runt hij het bedrijf samen met zijn dochter Ashley en een ervaren team van vaste stoffeerders. Waar Dick vooral bij de klanten thuis komt voor advies, is Ashley het vrolijke en vertrouwde gezicht in de winkel. Van de Burgwal Wonen en Slapen heeft alles in huis op het gebied van Slaapcomfort, Vloeren en Raamdecoratie, maar verzorgt ook projectinrichting voor bedrijven, organisaties en zorginstellingen.

Ons team

Team van de Burgwal

Dick

Team van de Burgwal

Ashley

Team van de Burgwal

Tom

Team van de Burgwal

Bertus

Team van de Burgwal

Wilco

Advies, kwaliteit en service

Advies, kwaliteit en service; de kernwaarden van ons bedrijf. Of het nu gaat om een interieurontwerp, de keuze voor de juiste gordijnen, slaapadvies of het legwerk van vloeren, bij onze ervaren vakmensen is het in vertrouwde handen. Daarnaast werken we nauw samen met onder andere aannemers, schilders en stukadoors, waardoor we je volledig kunnen ontzorgen.

Wil je advies of je laten inspireren? Loop eens binnen in onze winkel aan de Zwarteweg 8 voor meer dan 500 vierkante meter wooninspiratie. Je vindt hier een uitgebreide collectie gordijnen, vitrage, binnen- en buitenzonwering, alle mogelijke vloeren en natuurlijk een vers kopje koffie.

Burgwal vloer uitzoeken

Onze winkel

Parkeren is bij ons gratis en recht voor de ingang. Rij gerust eens langs en bekijk ons ruime assortiment. We bieden een ruime keuze aan gerenommeerde topmerken als Auping, Eastborn, Luxaflex, Novillon, Interfloor Van Lanschoot en nog veel meer. Slaapsystemen, verschillende soorten vitrages, vloeren, kussens, matrassen en nog veel meer.
We ontvangen je graag!
Burgwal ingang
Burgwal deken close-up
Burgwal sfeerbeeld merken
Burgwal sfeerbeeld meubelopslag
Burgwal overleg sfeerbeeld

Onze merken