Home / Raamdecoratie / Plisse Duette

Plissé / Duette

Plisségordijnen en Duette gordijnen zijn een stijlvolle toevoeging aan vrijwel elke ruimte. Je kunt ze eenvoudig bedienen met een koordmechanisme of een handgreep, zodat je eenvoudig de gewenste hoeveelheid lichtinval en privacy kunt regelen. Daarnaast hebben de gordijnen een isolerende werking, waardoor ze helpen bij het vasthouden van warmte in de winter en het buiten houden van warmte in de zomer. Of je nu kiest voor een plisségordijn (één laag stof) of een Duette gordijn (twee lagen stof), Van de Burgwal Slapen en Wonen heeft het in huis.

Officiële Auping Store

Van de Burgwal Wonen en Slapen biedt alles op het gebied van Slaapcomfort. We zijn officiële Auping Store, maar je vindt bij ons ook andere topmerken als Eastborn, Van Lanschoot en Vroomshoop. Ons assortiment varieert van boxsprings tot kussen en van bedbodems tot bedtextiel.

Raam

Onze werkwijze

Kom langs in onze winkel en bekijk onze ruime keuze in raamdecoratie. Ashley adviseert je graag. Als je een keus gemaakt hebt, maken we een afspraak en komt Dick bij je thuis om alles in te meten. Uiteraard krijgt je vooraf een heldere offerte zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Als alles naar wens is, plaatsen we je nieuwe raamdecoratie en kun je weer jaren vooruit.

Burgwal lookbook

Raamdecoratie inclusief montage

Bij Van de Burgwal Wonen en Slapen doen we er alles aan om je volledig te ontzorgen. Bijvoorbeeld op het gebied van raamdecoratie. Je vindt niet alleen een ruim assortiment gordijnen, jaloezieën, horren en lamellen, maar we zorgen er ook voor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld. Van het eerste advies in de winkel tot en met de montage in je woning of bedrijf.

Burgwal raam

Over ons

Al bijna 40 jaar is Van de Burgwal Wonen en Slapen een begrip in Leusden en omstreken. Het familiebedrijf van Dick van de Burgwal, dochter Ashley en hun ervaren team van allround stoffeerders heeft inmiddels een ruime staat van dienst opgebouwd. We vertellen je graag over de vrijwel onbegrensde mogelijkheden. Maak gerust een afspraak of loop eens binnen in onze winkel van de Zwarteweg 8 in Leusden.

Waarom van de Burgwal?

Check

Topmerken

Je vindt bij ons vrijwel alle topmerken op het gebied van Slaapcomfort, Vloeren en Raamdecoratie.

Check

Kwaliteit

Kwaliteit vind je bij ons niet alleen bij onze producten, maar ook bij onze ervaren medewerkers.

Check

Service

Service op het allerhoogste niveau. Dat begint al wanneer je onze winkel binnenloopt.

Onze merken