Home / Diensten / Stucwerk

Stucwerk

Ook je stucwerk kun je met een gerust hart uitbesteden bij Van de Burgwal Wonen en Slapen. We werken nauw samen met diverse vaklieden en klusbedrijven, waaronder ook stukadoors. Ben je op zoek naar een partij die stucwerk voor je kan verzorgen? Loop dan eens binnen bij onze winkel aan de Zwarteweg in Leusden. We staan je graag bij met het maken van de juiste keuze. Of dat nu een aannemer, schilder of stukadoor is…

Officiële Auping Store

Van de Burgwal Wonen en Slapen biedt alles op het gebied van Slaapcomfort. We zijn officiële Auping Store, maar je vindt bij ons ook andere topmerken als Eastborn, Van Lanschoot en Vroomshoop. Ons assortiment varieert van boxsprings tot kussen en van bedbodems tot bedtextiel.

Vloerplanken

Onze werkwijze

Je kunt bij Van de Burgwal Wonen en Slapen terecht voor Slaapcomfort, Raamdecoraties en Vloeren. Maar ook voor aanvullende diensten zoals stuc- of schilderwerk kun je ons inschakelen. Hoewel we verschillende diensten uitbesteden kun je dezelfde professionele werkwijze verwachten. Duidelijke offertes vooraf, eerlijk advies en service die je bij Van de Burgwal gewend bent.

Burgwal lookbook

Over ons

Al bijna 40 jaar is Van de Burgwal Wonen en Slapen een begrip in Leusden en omstreken. Het familiebedrijf van Dick van de Burgwal, dochter Ashley en hun ervaren team van allround stoffeerders heeft inmiddels een ruime staat van dienst opgebouwd. We vertellen je graag over de vrijwel onbegrensde mogelijkheden. Maak gerust een afspraak of loop eens binnen in onze winkel van de Zwarteweg 8 in Leusden.

Waarom van de Burgwal?

Check

Topmerken

Je vindt bij ons vrijwel alle topmerken op het gebied van Slaapcomfort, Vloeren en Raamdecoratie.

Check

Kwaliteit

Kwaliteit vind je bij ons niet alleen bij onze producten, maar ook bij onze ervaren medewerkers.

Check

Service

Service op het allerhoogste niveau. Dat begint al wanneer je onze winkel binnenloopt.

Onze merken